2008. szeptember 23., kedd

smoker vs. water - continuation


Ha a munkád arról szól, hogy ülsz a gép előtt és püfölöd a klaviatúrát, Neked bizony jár óránként 10 perc szünet, melyet NEM a monitor előtt ülve kell eltöltened. Na, de mit tegyél ezzel az idővel?
Lemehetsz az utcára, és sétálhatsz egyet, vagy kimész a recepcióhoz, és pesztrálod a recepciós lányt, esetleg megiszol egy pohár finom, egészséges, tiszta vizet, de lehet, hogy kimész rágyújtani.
Én büszkén kimondhatom, hogy a vizes csapatba tartozom. Igen, az a szomorú helyzet, hogy sokan azért szoknak rá a dohányzásra, mert így nem maradnak ki semmiből, mindig azt hallom, hogy a legfontosabb dolgok a dohányzóban történnek. Ha nem dohányzol, egyszerűen egy lemaradt, antiszociális face-ként fognak rád tekinteni! mindig Te leszel az, aki sosem tud a legújabb pletykákról, ki-kivel-mikor-hol-mit? Jujj, áhh nem is értem, hogyan lehet ezt kibírni? Erről tudni kell, let's smoke now! :D Szerintem nincsen jobb annál, mikor magányosan odaflangálsz a clearWATER-es tartályhoz, és iszol egy jót. És egyszer csak feltűnik valaki a messzi homályban, közeledik a ballonhoz, és mit ad az ég, csak nem ő is iszik egy pohár vizet? és de! Hurrá, már nem vagy egyedül, így lesz kivel beszélgetned, és biztos lehetsz benne, nem pletykákról, sokkal emelkedettebb, letisztultabb dialogusra számíthatsz, esetenként túl elvont, már-már művészi irányba tendáló, de azért két lábbal a földön maradó! Közben a smoker szekció a teraszról pislog nagyokat, hogy Te meg mi a fenét csinálsz ott a víznél, ahelyett, hogy kimennél hozzájuk, és megragadnál egy jó veres marlboro-t, ezáltal bekerülhetnél a menő group-ba, megveregetnék a válladat, hogy jól van, jobb itt, nem? És be vagy állva a sorba! Büdös lesz a hajad, a ruhád, a bőröd, ráncos lesz a képed, arról ne is beszéljünk, hogy a lehelleted...pfujj
Na most megyek iszom én is egy pohár vizet...follow me:D

Nincsenek megjegyzések: